ACTUEEL

Zorg-IT-leverancier sluit deal met glasvezelfabrikant

IT-leverancier Pink Roccade Healthcare gaat in zee met de gespecialiseerd aanbieder van op glasvezel gebaseerde verbindingen Eurofaber. PinkRoccade Healthcare denkt met het partnerschap beter in te kunnen spelen op de behoeften van zorgorganisaties.

Veilig

Omdat gegevensuitwisseling in de zorgsector steeds belangrijker wordt, wil Pink Roccade Healthcare optimale garanties bieden voor snelle en veilige verbindingen die rond de klok beschikbaar zijn. Daarnaast merkt PinkRoccade dat steeds meer zorgorganisaties het beheer van hun IT uitbesteden. Met het oog hierop heeft de IT-leverancier vorig jaar het eigen ZorgComputercentrum geïnnoveerd. Daarbij werd Eurofiber ingeschakeld voor de verbinding tussen de twee locaties van dit servicecentrum. De prijs-kwaliteitverhouding die Eurofiber bood, was zo goed dat deze glasvezelspecialist voortaan alle verbindingen verzorgt.

Schakelen

"Bij onze vorige leverancier ondervonden we regelmatig storingen. Omdat de gezondheidszorg een echte 7x24-business is, vormde dat steeds vaker een probleem", zegt Huub Deterd, directeur van PinkRoccade Healthcare. "Het Eurofiber-netwerk blijkt zeer stabiel te zijn. Bovendien is Eurofiber een moderne en onafhankelijke onderneming waarmee we snel kunnen schakelen. Door deze slagvaardigheid kunnen wij ook snel schakelen met onze klanten. Dat stelt ons in staat om hen goed en snel te bedienen."

Footprint

Ook Hans Messemaker, directeur sales en marketing bij Eurofiber, is blij met het partnership. "Inmiddels hebben wij vele tientallen zorgorganisaties door middel van glasvezel ontsloten, hetzij direct, hetzij indirect, via partners. We hebben dus al een behoorlijke footprint in de gezondheidszorg. De gezondheidszorg laat zien dat glasvezel niet meer alleen voor grote organisaties is weggelegd. Glasvezel komt ook steeds meer binnen het bereik van kleinere zorgorganisaties. PinkRoccade Healthcare bedient de hele sector. Er is dus volop werk aan de winkel."


 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

MelindaTyler22

2 augustus 2011

Houses are expensive and not everyone can buy it. However, <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> was invented to aid different people in such kind of cases.

Top