ACTUEEL

AMC automatiseert volledige bedrijfsplanning

Het AMC gaat het voorraadbeheer, inkoop, bedrijfsadministratie, vastgoedbeheer en logistiek, digitaal met elkaar verknopen. De digitale infrastructuur voor de enterprise resource planning (ERP) wordt geleverd door SAP. Pink Roccade Healthcare zorgt met het eigen CareCTRL-programma voor de implementatie.

Klantgericht

Het AMC denkt met de implementatie van ERP de bedrijfsprocessen te kunnen optimaliseren en de efficiëntie te kunnen verhogen.  De stroomlijning van het bedrijfsproces moet uiteindelijk de patiënt ten goede komen. “Het AMC gelooft in een klantgerichte benadering”, zegt vicevoorzitter  Ruud Hopstaken van de raad van bestuur. “Verbetering van ondersteunende processen moet leiden tot een efficiëntere en meer klantgerichte bedrijfsvoering.  Bestaande denkwijzen, processen en ideeën moeten hiervoor soms worden doorbroken en mogelijk vervangen door of verrijkt met iets nieuws”.

Toegesneden

Het AMC  gaat er vanuit dat ondersteunende processen binnen de bedrijfsvoering in hoge mate generiek zijn. CareCTRL sluit hier nauw op aan met meer dan honderd vooringerichte processen voor geïntegreerde bedrijfsvoering, die zijn toegesneden op de Nederlandse zorg. Om de implementatie te bespoedigen heeft het AMC de hulp ingeroepen van adviesbureau Deloitte, dat het programmamanagement en de begeleiding van het veranderproces verzorgt.

Partijen

Het AMC is de vierde en voorlopig grootste partij in de Nederlandse curatieve sector, die Care CTRL toepast. Eerder deed Pink Roccade al de ERP-implementatie bij het Amphia Ziekenhuis in Breda, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en de gezamenlijke inkoopcombinatie van het HagaZiekenhuis, de Reinier de Graaf Groep en het Sint Franciscus Gasthuis.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

zjfvgEvaN

10 april 2011

ulwl27 Stands back from the keyboard in amazement! Thanks!

BnkJbfKMDotSxCmoJeb

12 april 2011

QdBNjo , [url=http://wodcypsdysfi.com/]wodcypsdysfi[/url], [link=http://jhgbbttnjtgc.com/]jhgbbttnjtgc[/link], http://xofpcvyclgkn.com/

THERESEMatthews27

3 mei 2011

One admits that modern life seems to be not very cheap, however different people require money for various stuff and not every person earns big sums cash. Therefore to receive fast <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a> or just college loan will be a right solution.

Top