ACTUEEL

St Radboud leert van 'Belgische no-nonsense'

Adviesbureau MÖBIUS en het Procesverbetering & Innovatie (PVI) Team van het Universitair Medisch Centrum St Radboud slaan de handen ineen met het gezamenlijke project ‘Meer handen aan het bed met minder middelen’. Hiermee wil het ziekenhuis kwaliteit efficiënter met kosten omgaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Partnership

Met dit partnership bundelen MÖBIUS, naar eigen zeggen een autoriteit op vlak van kwantitatief onderbouwd organisatieadvies, en het PVI team van het UMC St Radboud, met jarenlange ervaring in de zorgsector, hun expertise tot een krachtige en effectieve aanpak.

No-nonsense

MÖBIUS, een spin-off van de Unversiteit Gent, met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Engeland, is de afgelopen jaren bijzonder actief op de zorgmarkt in België. Erik Booden, General Manager PVI van het UMC St Radboud: “Zowel het Belgische als het Nederlandse zorgmodel hebben sterke punten. Door onze Belgisch-Nederlandse samenwerking willen we het beste van de twee werelden stimuleren, om zo het niveau van de zorgverlening naar een hoger niveau te brengen. We kunnen in Nederland nog wat leren van die Belgische no-nonsense mentaliteit.”

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top