ACTUEEL

JBZ-gala brengt 150.000 euro op

Het eerste Jeroen Bosch Ziekenhuis-gala op zaterdag 18 maart heeft 150.000 euro opgebracht voor de projecten van de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Terugkerend evenement

Het bestuur van deze vriendenstichting is van plan van het gala een jaarlijks of tweejaarlijks terugkerend evenement te maken.

Veiling

De tafels voor deze avond onder leiding van presentator Tom van ’t Hek waren binnen een week uitverkocht. Op het programma stonden onder meer optredens van Robin Kouwenhoven, Diederick Ensink, Anita Meijer en Glennis Grace. Voor de veiling onder leiding van veilingmeester en schaatsicoon Hein Vergeer, waren een groot aantal exclusieve veilingstukken verzameld.

De organisatie van het gala was in handen gelegd van het  professionele bureau Music Events. Voor het overige werkten tal van bedrijven en personen belangeloos mee. Zo werd voor de veiling een Chinees terracotta figuur van 2000 jaar oud ter beschikking gesteld. Sterrenkok John Kocken van restaurant De Heer Kocken en Guus Meeuwis boden een lunch voor tien personen inclusief bediening aan. Ook konden de gasten pokeren onder leiding van Fatima Moreira de Melo. Alle veilingstukken waren volgens het JBZ van zeer hoog niveau en brachten veel geld op voor de vriendenprojecten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top