ACTUEEL

Achmea haalt Clinton naar Nederland

Verzekeraar Achmea heeft oud-president Bill Clinton van de Verenigde Staten weten te strikken voor de Conventie van Achlum eind mei. Tijdens de bijeenkomst wil Achmea antwoord vinden op belangrijke maatschappelijke kwesties.

Maatschappelijk rol

Het hele Friese dorp Achlum is op 28 mei podium voor de conventie. Op verscheidene locaties, waaronder boerderijen, woonhuizen, kerken en tenten, worden debatten gehouden over de huidige situatie en de toekomst van Nederland. Onderwerpen zijn onder meer gezondheidszorg, pensioen, veiligheid, arbeidsparticipatie en mobiliteit. Met de uitkomsten van de conventie hoopt Achmea beter toegerust te zijn voor haar maatschappelijke rol als grote verzekeraar.

Wieg

Voor de locatie Achlum is gekozen omdat hier tweehonderd jaar geleden de wieg van het huidige Achmea stond. Behalve Bill Clinton zullen toonaangevende Nederlandse sprekers als Femke Halsema, Geert Mak, Doekle Terpstra, Erben Wennemars, Bas Heijne en Gerard Dielessen deelnemen.

5 Reacties

om een reactie achter te laten

Roos

3 april 2011

Reist bij mij de vraag:
-wat kost dat
-wat is de meerwaarde

maar dat zal wel weer aan mij liggen.
Ben zuinig opgegroeit, vader héél vroeg overleden en een zieke moeder.

merhai

4 april 2011

volstrekte onzinnige besteding van zorggelden. De overheid zou dit soort bestedingen van zorgverzekeraars moeten verbieden, evenals alle sponsoring door zorgverzekeraars.
Elke cent betaald door de gemeenschap voor zorg, moet in de zorg gestoken worden!!

Anoniem

4 april 2011

Dit soort vraagstukken zou belicht moeten worden door medewerkers uit het veld en niet door 'kopstukken' uit de polititiek etc.
Scheelt heel veel geld en de 'opbengst' zou voor Achmea wel eens vele malen hoger kunnen zijn.
De maatschappelijke rol van Achmea kan deze verzekeraar waarmaken door meer 'handen aan bed'!

Anoniem

4 april 2011

Ik las net in een ander bericht de oproep van bestuurders om te bezuinigen bij de ziektekostenverzekeraars. Hier ligt dus een grote kans om te bezuinigen. Blijkbaar weten de bestuurders niet waar het verzekeringsgeld voor is bedoeld.

koolman

5 april 2011

Een foto opportunity met Clinton, dat is toch wel heel leuk voor de bestuurders van Achmea. En laten we eerlijk wezen, je kunt het meest leren van iemand wiens zorgbeleid volledig mislukt is. En over dat salaris van Achmea bestuurders moeten we ook niet zeuren omdat deze mensen Achmea tot de goedkoopste zorgverzekeraar met de beste zorg hebben gemaakt. Als zorgaanbieder zijn wij altijd blij met het open deuren beleid van Achmea, omdat we altijd een luisterend oor vinden voor onze investeringsplannen in kwaliteit van zorg. Ga zo door jongens!

Top