ACTUEEL

LinkedInterim©, dé selectiesite voor project- en interim-managers in de gezondheidszorg.

LinkedInterim©, dé selectiesite voor project- en interim-managers in de gezondheidszorg.

Managementbureau de Veghte introduceert LinkedInterim, een site die opdrachtgevers in de gezondheidszorg in staat stelt zelf snel, rechtstreeks met een eenmalige fee, een passende project- of interim-manager te selecteren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Op 26 april 2011 introduceert managementbureau de Veghte voor een selecte groep gebruikers LinkedInterim: een nieuwe en unieke website waarmee u zelf op elk gewenst moment een interim- of projectmanager met expertise in de gezondheidszorg selecteert. Daarbij garandeert de Veghte de kwaliteit van de database waarin u zoekt. Een betrouwbare basis.

Kennis en ervaring

De Veghte is een ervaren managementbureau in de gezondheidszorg met een netwerkorganisatie van interim- en projectmanagers. Iedere manager die toetreedt tot het netwerk wordt zorgvuldig geselecteerd. De Veghte toetst daarbij kennis, capaciteiten, persoonseigenschappen en veranderkracht met behulp van interviews, referentie-onderzoek, assessment en permanente educatie. Dit intensieve traject leidde tot een database van gekwalificeerde managers met een breed scala aan kennis en ervaring in de gezondheidszorg. 

Snel en efficiënt

Met het uitgekiende zoeksysteem van LinkedInterim geeft de Veghte bestuurders in de gezondheidszorg de mogelijkheid om snel en efficient gebruik te maken van haar database. Zij kunnen zelfstandig zoeken naar managers met de gewenste ervaring en expertise voor een specifieke opdracht. Op het moment dat het beste uitkomt. En zonder de beslommeringen van een lange selectieprocedure. De Veghte brengt kandidaat en bestuurder met elkaar in contact. Zo gemakkelijk werkt LinkedInterim.

Vanaf 18 april gaat LinkedInterim de laatste testfase in. Met een select aantal klanten zal de Veghte deze nieuwe dienst verder ontwikkelen en nog beter afstemmen op de gebruiker. Naar verwachting wordt LinkedInterim begin mei voor het brede publiek geïntroduceerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de Veghte B.V.
Straatweg 68
3621 BR Breukelen
T: 020 – 462 66 99
E: info@deveghte.nl
I: www.deveghte.nl

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top