ACTUEEL

Onvrede onder specialisten Delfzicht Ziekenhuis

Zeven maatschappen van medisch specialisten in het Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl hebben in een brief hun onvrede aangegeven over het medisch beleidplan van de Ommelander Ziekenhuis Groep.

Brief

De maatschappen eisen dat de spoedeisende hulp en de operatiemogelijkheden in Delfzijl in stand blijven, zo schrijven ze in de brief aan de directie van de Ommelander Ziekenhuisgroep, zo meldt RTV Noord.


Verbaasd

Directeur Jan Cooijmans van de Ommelander Ziekenhuisgroep is verbaasd over de brief van de zeven maatschappen. Hij zegt dat de hele medische staf het beleidsplan heeft goedgekeurd, inclusief de zeven in de brief genoemde maatschappen.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

6 juni 2011

Als ik Jan Cooijmans was zou ik maar voorzichtig zijn met het te kakken zetten van de medisch specialisten. Dat loopt meestal niet goed af voor de bestuurder.

Anoniem

7 juni 2011

@ #1. Cooijmans heeft zijn ontslag al ingediend en zijn gouden handdruk al geregeld. Medisch specialisten moeten zijn publiekelijke terechtzetting dus gewoon slikken. Ik hoop wel voor Cooijmans dat hij in de toekomst niet met medisch specialisten te maken zal krijgen, want dit gedrag zal niet worden vergeten.

Swart

7 juni 2011

bedankt specialisten voor jullie steun om het delfzicht ziekenhuis te behouden hopelijk komen de gesloten
afdelingen ook weer terug

kom kijken en sluit je aan
http://brankard.hyves.nl/

groetjes

Swart

7 juni 2011

ik hoop dat de Zeven maatschappen van medisch specialisten in het Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl
zich niet alleen over de (SEH) druk maken maar ook over de rest van het ziekenhuis
kijk op mijn site behoud het delfzicht ziekenhuis in delfzijl
als volwaardig ziekenhuis

Top