ACTUEEL

Beslag gelegd op kliniek Schoemacher

Een arts van de kliniek van cosmetisch arts Robert Schoemacher heeft beslag laten leggen op bankrekeningen van het centrum. De advocaat van de kliniek, Gerard Endedijk, heeft dit donderdag bevestigd in De Telegraaf.

Kort geding

In een kort geding, dat dinsdag plaats vindt, hoopt de directie van het Medisch Centrum Scheveningen het beslag ongedaan te maken. Schoemacher is van mening dat het beslag onrechtmatig is, schrijft hij op de site van de kliniek.

Discriminatie bij operaties

Kno-arts en mede -aandeelhouder Jan de Jong voelt zich gediscrimineerd bij het toewijzen van operaties. De Telegraaf meldt dat De Jong jarenlang minder wordt ingeschakeld voor plastische ingrepen dan zijn collega’s. Dit heeft gevolgen voor zijn inkomen.  De Jong kreeg vier jaar geleden al een dwangsom toegekend wanneer de kliniek hem zou blijven discrimineren. 

Megafraude

Het Medisch Centrum Scheveningen raakte eerder in opspraak vanwege een vermeende megafraude. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de financiele administratie van de kliniek. De kliniek bespreekt de mogelijkheden tot schikken in deze zaak.

(c) ANP 2009 alle rechten voorbehouden

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top