ACTUEEL

Managersvereniging slaat vleugels uit naar V&V

De Vereniging Managers Patiëntenzorg (VMP) slaat de vleugels uit naar de verzorging en verpleging. Door ook managers patiëntenzorg toe te laten wil de VMP het eigen netwerk versterken.

Van oorsprong is de VMP sterk gericht op de curatieve zorg. Naar eigen zeggen hebben acht van de tien ziekenhuizen één of meerdere vertegenwoordigers in de VMP. De VMP wil het netwerk nu verder uitbreiden door ook vertegenwoordigers uit de verzorging en verpleging toe te laten.

Armslag

Om de back office te stroomlijnen heeft de VMP samenwerking gezocht met de Convention Company, dat al vergelijkbare werkzaamheden verricht voor de vereniging van zorgbestuurders NVZD. Om de financiële armslag van de vereniging te vergroten is de VMP ook op zoek gegaan naar commerciële partijen die het werk van de vereniging willen ondersteunen. Dit heeft geleid tot samenwerking met farmareus Pfizer en software producent Chipsoft. Met de lancering van een vernieuwde website en een nieuwe huisstijl wil de VMP het aangepaste profiel uitdrukkelijk onder de aandacht brengen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top