ACTUEEL

LZG Group neemt RSR Revalidatieservice over

De holdingmaatschappij LZG Group BV neemt RSR over, bestaande uit RSR Revalidatieservice BV en RSR Noord BV. De ondernemeingsraad van RSR heeft positief geadviseerd en de aandelentransactie is gemeld aan de vakbonden.

RSR

RSR levert mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen in opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars, het UWV en particulieren. RSR heeft vestigingen in Silvolde, Nieuwleusen en Arnhem. RSR blijft een zelfstandige positie behouden, volgens Sicor Smits, algemeen directeur van RSR. Volgens hem is het belangrijk om schaalvoordelen te kunnen realiseren om op lange termijn succesvol te zijn. Aansluiting bij de LZG Group komt volgens Smits RSR ten goede.

LZG Group BV

LZG Group BV is de holdingmaatschappij van de activiteiten van de Louwman Group in de hulpmiddelenmarkt. De holdingmaatschappij is al actief in deze markt met Welzorg. Met de toevoeging van RSR versterkt LZG Group BV zijn positie in de Nederlandse markt. “Wij kunnen hierdoor meer voordeel realiseren door de verkregen schaalgrootte en sterke naam van RSR", aldus Jelle Hassefras, algemeen directeur van LZG Group.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top