ACTUEEL

'GGZ WNB maakt winst'

GGZ WNB ligt weer op koers. Dat meldt de organisatie in een persbericht. De instelling meldt dat er dit jaar weer winst wordt gemaakt.

De taakstellende begroting voorzit in een positief exploitatieresultaat van 2,6 miljoen euro. Volgens GGZ WNB zal dat resultaat in elk geval behaald worden, mogelijk valt de financiële situatie zelfs nog beter uit.

Hard gewerkt

GGZ WNB reageert daarmee op eerdere berichten uit de media. De ondernemingsraad had het overleg met het bestuur opgeschort en volgens vakbond CNV dreigde de ggz-instelling failliet te gaan. Dat laatste is volgens de instelling 'apert onjuist'. Interim-bestuursvoorzitter Martin van Rooijen van GGZ WNB zegt nu: “Op alle fronten is het afgelopen jaar hard gewerkt om financiële en bestuurlijke problemen op te lossen. Die inspanningen werpen nu al hun vruchten af. We liggen prima op koers, zowel wat betreft de kwaliteit van de zorg als van de financiën.”

Wederopbouw

Volgens woordvoerder Maarten van Eybergen verkeert GGZ WNB zich na een moeilijke periode nu in een fase van wederopbouw. Aanstaande disndag worden de medewerkers geïnformeerd over de toekomstplannen. Aansluitend vindt een persconferentie plaats.

Oorsprong problemen

Bij GGZ WNB spelen al langer problemen, die zijn ontstaan door mismanagement. Lees hier alle eerdere berichten over de zorgorganisatie.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Antoinette Vietsch

31 oktober 2011

Het zou wellicht helpen als men een jaarverslag over 2009 met handtekeningen en een jaarverslag 2010 deponeert (zie www.jaarverslagenzorg.nl).

Anoniem

6 april 2013

geen reactie en geen commentaar en ik wens iedereen succes want het is 2013 en dat is de realiteit groetjes oudou

Top