ACTUEEL

Lex de Grunt versterkt bestuur GGZ WNB

Lex de Grunt versterkt bestuur GGZ WNB

Lex de Grunt treedt op 14 november als lid toe tot de raad van bestuur van GGZ Westelijk Noord-Brabant te Bergen op Zoom. In deze functie richt hij zich met name op de bedrijfsvoering.

Van Rooijen vertrekt

Tijdelijk bestuursvoorzitter Martin van Rooijen vertrekt per 1 december. De raad van bestuur bestaat dan uit de twee leden De Grunt en Patrick Knapen, psychiater en directeur zorg en behandelzaken, die vorig jaar is toegetreden tot de raad. De raad van toezicht zal later een van beide benoemen tot voorzitter. Wie dat wordt is nog niet bekend, aldus woordvoerder Maarten van Eybergen.

De Grunt

De Grunt heeft bestuurlijke ervaring in de verzekeringswereldVanaf 1997 werkte hij onder meer als statutair Directeur Financiën & ICT (CFO/CIO) bij Verzekeraar Zwolsche Algemeene Groep NV, later Allianz Nederland Groep NV. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de integratie van de twee fusiemaatschappijen Zwolsche Algemeene en Royal Nederland. Vanaf begin 2011 is hij verbonden aan de interim management praktijk van Conquaestor, waar hij mee heeft gewerkt aan het uitbreiden van de zorgtak.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top