ACTUEEL

EHealth scoort bij innovatie-awards

Consultancybedrijf Accenture heeft twee van de jaarlijkse innovatieprijzen toegekend aan initiatieven in de zorg. In totaal waren er meer dan meer dan 1200 inschrijvingen.

In de categorie juryprijzen was er een award voor het project Carebro. Dit is een nieuw systeem waarmee mensen met een lichamelijke beperking, door middel van het brein, zelfstandig activiteiten en functies kunnen uitvoeren. Hierbij valt te denken aan het openen en sluiten van deuren, bedienen van ramen en gordijnen en het in- en uitschakelen van verlichting. Niet alleen is het volgens de jury een eenvoudig en betaalbaar systeem, maar door de geringe opstarttijd ook zeer gebruiksvriendelijk.  

Cloud

In de categorie publieksprijzen kreeg de Open HealthHub een award. De Open HealthHub is een cloudinfrastructuur met zorgdata en -diensten, beschikbaar via internet, bedoeld om eenvoudig om op snelle, efficiënte wijze zelf nieuwe zorgapplicaties te ontwikkelen. De Open HealthHub is ondermeer bedoeld voor zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, overheden, vergelijkingswebsites en ICT bedrijven.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

CoBlHRshKwemZAoHPS

19 november 2011

I thank you hubmly for sharing your wisdom JJWY

aUiWusrzjXJ

20 november 2011

gFTMrz <a href="http://gumjgwcbuzip.com/">gumjgwcbuzip</a>

Top