ACTUEEL

Bestuurder Talant treedt toe tot bestuur VGN

Bestuurder Talant treedt toe tot  bestuur VGN

Bestuurder Jan van Hoek van Talant is toegetreden tot het bestuur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Bestuursleden Paul de la Chambre en Ronald Helder zijn daarnaast door de ledenraad herkozen.

Met de benoeming van Jan van Hoek is de vacature vervuld die ontstond na het vertrek van Jan Fidder, die dit jaar overstapte als bestuurder van Ipse De Bruggen naar Gelre ziekenhuizen. Van Hoek is sinds 2002 bestuurder bij Talant, een gehandicaptenzorgorganisatie in Friesland. Met bijna  4500 medewerkers richt Talant zich op mensen met een verstandelijke beperking. Het aandachtsgebied van Van Hoek is zorg. Eerder was hij directeur/bestuurder van Maartenswouden, een van de rechtsvoorgangers van Talant.

Herbenoeming

Naast de benoeming van Jan van Hoek, stemde de ledenvergadering ook in met de herbenoeming van Ronald Helder en Paul de la Chambre, die sinds 2008 deel uitmaken van het bestuur. Helder hield zich de afgelopen tijd vooral bezig met de dossiers kennisbeleid en kwaliteitsbeleid, waarbij veel van zijn aandacht en tijd uitging naar het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. De la Chambre is met name actief binnen de portefeuilles branche- en bureauorganisatie en jeugd en justitie.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top