ACTUEEL

Raad van bestuur ´s Heeren Loo in beweging

Raad van bestuur ´s Heeren Loo in beweging

Kees Erends treedt toe tot de raad van bestuur van de 's Heeren Loo Zorggroep. Erends is nu nog directeur-bestuurder bij de Baalderborg Groep.

Erends (57) zal in de raad van bestuur van de 's Heeren Loo Zorggroep de portefeuille Zorg voor zijn rekening nemen. Die komt vrij als gevolg van diverse verschuivingen binnen de raad van bestuur. Durk Kooistra en Harry Finkenflügel vertrekken respectievelijk op 1 april en 1 mei 2012, terwijl Henk Prins de werkmaatschappij Vastgoed zal gaan leiden. Het bestuursvoorzitterschap blijft in handen van Paul de la Chambre.

Visie

Erends is goed bekend met de verstandelijk gehandicaptenzorg. Als huisarts werkte hij zo'n tien jaar, op consultbasis bij de instelling De Baalderborg, die zich in een ver verleden ooit afsplitste van 's Heeren Loo. De afgelopen zeven jaar gaf hij leiding aan dezelfde instelling.Onder zijn leiding heeft De Baalderborg zich ontwikkeld tot een visiegedreven zorgaanbieder die in de sector bekend staat om haar stabiliteit, haar innovatieve kracht en positieve werkklimaat.

Cultuurverandering

Voor zijn baan als directeur-bestuurder bij de Baalderborg Groep bekleedde Erends diverse functies bij verzekeraars, waaronder die van directeur Zorg. Bij Achmea maakte hij bovendien geruime tijd deel uit van veranderteams, die omvangrijke reorganisaties en cultuurverandertrajecten leidden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top