ACTUEEL

De Friesland krijgt prijs van digitale zorgzoeker

De zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar zijn volgens bezoekers van de Verzekeringssite.nl de Beste Keuze voor de zorgverzekering van 2012.

Van de bezoekers van de onafhankelijke vergelijkingssite vond één op de vijf op basis van de voorwaarden, de kwaliteit van dienstverlening en de premie dat De Friesland de beste keuze is. Op basis hiervan krijgt De Friesland een Gouden Beste Keuze Award. Bestuursvoorzitter Diana Monissen beschouwt de toekenning als een kroon op het werk. “We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze goede dienstverlening vast te houden en zelfs te verbeteren”, aldus Monissen. “Ook voor volgend jaar biedt De Friesland een scherpe premie voor haar verzekeringen. Ik ben verheugd te zien dat een groot aantal bezoekers van Verzekeringssite.nl dit ook zo beoordelen.”

Marktbepalend

CZdirect kreeg een Zilveren Award. In de twee voorgaande edities was het digitale label van CZ goed voor een eerste plek. “Hiermee is definitief aangetoond dat CZdirect geen eendagsvlieg is maar een marktbepalende kwaliteitsverzekering”, aldus directeur commerciële zaken Jeroen Kuijlen. Brons was er voor Kiemer, een nieuwe zorgverzekeraar vorig jaar gestart door De Friesland.

Spotlights

De Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een publieksprijs die door bezoekers van de website wordt toegekend. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de Awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die scoren op belangrijke onderdelen als premie en kwaliteit van de dekking en service.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

30 november 2011

Mooi is dat...

Zekur basisverzekering: 92,50 euro per maand
FBTO basisverzekering:96,25 euro per maand
etc
etc
De Friesland basisverz: 106,90 euro per maand

Dat is nogal een verschil als je weet dat de zorg in de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars wettelijk dezelfde inhoud heeft. Zijn die service en de extra's en weet ik het allemaal echt zoveel beter dat dat minimaal 172 euro per jaar extra waard is? Ik vraag het me af.

bron:
<a href="http://goedkopezorgverzekeringen.com/">Goedkopezorgverzekeringen</a>


Anoniem

30 november 2011

Maar nu de goede link...

http://goedkopezorgverzekeringen.com/

Top