ACTUEEL

Privaat kapitaal in arbo- en revalidatiezorg

Gilde Healthcare Services gaat investeren in de arbo- en revalidatiezorg. Volgens de gespecialiseerde investeerder in de zorg blijkt hieruit opnieuw dat het belang van privaat kapitaal in de zorg groeit nu de overheid en banken verder terugtreden.

Gilde Healthcare Services heeft een belang genomen in VerzuimReductie en Fysius Rugexperts. VerzuimRedactie ondersteunt ondernemingen bij het beheersen van ziekteverzuim. In een moeilijke markt realiseert VerzuimReductie al jaren een groei van meer dan 20 procent. Fysius Rugpexperts is een landelijke aanbieder van fysiotherapie, gespecialiseerd in de behandeling van rug- en bekkenklachten. De onderneming heeft op dit moment 13 vestigingen in Nederland en heeft ambitieuze groeiplannen.

Toekomst

“Wij zien veel toekomst in professionele concepten in de eerste lijn”, licht Jasper van Gorp, partner bij Gilde, de nieuwe investeringen toe. “Kosteneffectieve eerstelijnszorg dicht bij de patiënt heeft de toekomst en helpt om de zorg op lange termijn betaalbaar te houden.”  Het Gilde Healthcare Services fonds investeert in snelgroeiende en vernieuwende dienstverleners in de zorg en richt zich daarbij op gespecialiseerde klinieken, ouderenzorg, 1e-lijns zorg, GGZ, laboratoria, toeleveranciers en andere zorgdiensten. In 2010 nam het fonds deel in Stepping Stones Home & Care, een aanbieder van kleinschalige zorgvilla’s met hoogwaardige verpleeghuiszorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top