ACTUEEL

KPMG Plexus breidt verder uit

Adviesbureau KPMG Plexus neemt met ingang van 1 januari Tibbe Company over. Tibbe is als adviseur met name actief in de jeugd-ggz en jeugdzorg.

Tibbe ondersteunt organisaties onder meer bij zorglogistieke vraagstukken, het toepassen van lean thinking , de introductie van (F)ACT en procesoptimalisaties. Naast het werk in de zorg is het adviesbureau ook actief binnen het onderwijs, justitiële instellingen en andere publieke dienstverlenende instellingen. Het bedrijf werkt met een relatief klein team aan uitdagende opdrachten die vooral opvallen door een resultaatgerichte benadering en ‘hands-on’ aanpak.

Hands-on

Vanaf 1 januari 2012 zet Tibbe Company haar werk voort onder de vlag van KPMG Plexus. Arjan Ogink en Maaike Taconis van Tibbe treden die dag in dienst van KPMG Plexus en zullen in KPMG Plexus een sleutelrol spelen bij het verder uitbouwen van het advieswerk  in de jeugd-ggz en de jeugdzorg. “De uitgangspunten van Tibbe en KPMG Plexus komen sterk overeen”, licht Joost Kruytzer,als  partner binnen KPMG Plexus verantwoordelijk voor de ggz en jeugdzorg, het samengaan toe. “De ‘hands-on’ Tibbe-aanpak is een mooie versterking voor onze gezamenlijke klanten.”

Marktleider

KPMG Plexus is de adviestak binnen KPMG Gezondheidszorg en telt circa 65 mensen. KPMG Gezondheidszorg omvat een netwerk van 200 professionals, die volledig of grotendeels werkzaam zijn voor cliënten in de zorg. Daarmee is KPMG op adviesgebied marktleider in de zorg. KPMG Gezondheidszorg wordt geleid door Wouter Bos.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

19 december 2011

Wouter Bos weet hoe je concurrentie uitschakelt, en als concurrent vind ik dat helemaal niet vervelend :-)

Top