ACTUEEL

HighCare neemt uitzendorganisatie over

Detacheringsbureau HighCare neemt met hulp van participatiemaatschappij Holland Venture uitzendorganisatie SEHV over. HighCare denkt zich met de overname verder te profileren als belangrijke speler op het gebied van flexibele personeelsoplossingen in de zorg.

SEHV is een uitzendorganisatie voor Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen. De organisatie heeft zowel SEH-verpleegkundigen als SEH-artsen in dienst. SEHV opereert voornamelijk in Zuid-Nederland en is daarnaast actief in Amsterdam. Nagenoeg alle ziekenhuizen met een Spoedeisende Eerste Hulp behoren tot haar klantenkring.

Baat

SEHV zal worden samengevoegd met HighCare-dochteronderneming AmbuCare. Volgens Harrie van Hellemond, directeur SEHV, hebben zowel personeel als opdrachtgevers baat bij de samenvoeging. “HighCare kan de professionals veel meer continuïteit bieden in opdrachten en men krijgt de kans zich verder te ontwikkelingen via scholingen binnen de Care Academy”, aldus Van Hellemond. “Opdrachtgevers hebben ook baat bij deze overname, aangezien zij hun vraag breder kunnen uitzetten bij HighCare, die veel continuïteit kan bieden in het leveren van personeel.”

Continuïteit

Volgens Hubert Verbeek, managing partner van Holland Venture, is de overname een logische volgende stap in de strategie van HighCare. “Begin 2010 heeft Holland Venture geïnvesteerd in HighCare met als doelstelling de onderneming uit de bouwen tot een toonaangevende speler op het gebied van flexibele personeelsoplossingen in de zorg. In mei van dit jaar is AmbuCare daar aan toegevoegd. Met de overname van SEHV is HighCare nog beter in staat continuïteit te bieden aan haar opdrachtgevers.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top