ACTUEEL

LZR opent potje voor aanpak ‘dagelijkse ergernissen’

Het Laurentius Ziekenhuis (LZR) in Roermond stelt 50 duizend euro ter beschikking voor verbetervoorstellen van medewerkers. Zij kunnen suggesties en voorstellen doen om 'dagelijkse ergernissen' op te lossen, zodat de zorg beter wordt.

De stimuleringsprijs is bedoeld als blijk van waardering voor de inzet van de medewerkers. De suggesties voor verbeteringen moeten uitstijgen boven het dagelijks werk. Het geld wordt toegekend aan afdelingen om de wensen en ideeën van medewerkers te realiseren.

Stimuleren

"Om ook in het nieuwe jaar met aandacht, optimisme, deskundigheid en respect onze patiënten te behandelen, willen we onze medewerkers uitnodigen om hun dagelijkse ergernissen in de zorg op te lossen”,  licht bestuursvoorzitter Jack Thiadens het initiatief toe. “Zo stimuleren we elkaar om nog beter te presteren."

Beoordeling

Een onafhankelijke jury, waarin vertegenwoordigers van de cliëntenraad, OR, de VAR, het stafbestuur en het managementteam, beoordeelt alle projecten en bepaalt hoe 50.000 euro verdeeld wordt. "Alles is mogelijk”, stelt Thiadens. “Het bedrag kan verdeeld worden over een groot aantal projecten, maar het kan ook zijn dat er een paar projecten uit worden gelicht. Het project hoeft niet groot of complex te zijn, ook kleine verbetervoorstellen kunnen ingediend worden. " De stimuleringsprijzen worden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 9 januari 2012.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

A Noniem

30 december 2011

Wat een nieuws ..... 50K voor aanpak dagelijkse ergernissenen

als er 20 mlijoen extra is voor ZZP-ers in de zorg die eindelijk zonder bemiddelaars aan de slag mogen, waarmee 1000 mensen een halfjaar werk hebben wordt er niets over gepubliceerd ?

Top