ACTUEEL

Meer missers gemeld van Emmer chirurg Reijnen

Bij de lotgenotengroep van gedupeerde patiënten van Emmer chirurg Nick Reijnen, die een reeks fatale maagverkleiningen heeft uitgevoerd,  zijn ook meldingen van andersoortige mislukte ingrepen gedaan. Dit zegt Alex de Haan, een van de oprichters van de lotgenotengroep, zaterdag.

Doden

Het Scheper Ziekenhuis bevestigde eerder deze week dat er in 2008 en 2009 zes patiënten zijn overleden na complicaties na een maagverkleining door chirurg Reijnen. Reijnen heeft zijn werk neergelegd in afwachting van een intern onderzoek van het ziekenhuis.

Complicaties

De Haan, wiens echtgenote maandenlang in het ziekenhuis verbleef door complicaties na een maagverkleining, zegt dat onder de veertig mensen die zich via zijn website gemeld hebben, mensen zijn die complicaties opliepen tijdens en na een galblaas- en heupoperatie. Deze ingrepen waren uitgevoerd door chirurg Reijnen.

Website lotgenotengroep

De lotgenotengroep verzamelt klachten van ex-patiënten van chirurg Reijnen en beraadt zich daarna op verdere acties. Op de website lotgenotenemmen.webklik.nl kunnen gedupeerden van mislukte ingrepen zich melden. (ANP)

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top