ACTUEEL

Woonzorggroep Samen breidt toezicht uit

De raad van toezicht van Woonzorggroep Samen kent twee nieuwe leden: Peter Leegwater en Ronald Bleeker. Leegwater is de beoogde nieuwe voorzitter van de raad van toezicht. Naar verwachting volgt hij H.F. Hoogervorst op die per 1 januari 2013 aftreedt, omdat zijn zittingstermijn afloopt.

Tijdelijk acht leden

Begin 2013 treedt tevens A. De Weger af. Bleeker is daarom benoemd tot lid van de raad van toezicht. De raad van toezicht bestaat hierdoor tijdelijk, voor de periode van een jaar, uit acht leden.

Peter Leegwater

Leegwater was tot 1 januari 2012  burgemeester van de gemeente Wieringermeer. De gemeente ging per die datum op in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Van zowel 1991 tot 1998 als van 2002 tot 2006 was Leegwater wethouder/loco-burgemeester van de gemeente Schermer waar hij onder andere Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Economische Zaken in zijn portefeuille had.

Ronald Bleeker

Ronald Bleeker is sinds 1 oktober 2004 werkzaam als directievoorzitter bij Rabobank Noord-Holland-Noord met vestigingen in Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en op Texel. Daarvoor was Bleeker als directeur Corporate Clients bij de Rabobank Nederland verantwoordelijk voor Noord-Holland.

Woonzorggroep Samen

Het centraal bureau van Woonzorggroep Samen is gevestigd in Schagen. De woonzorgcomplexen, zorgcentra en verpleeghuis bevinden zich in de gemeenten Harenkarspel, Schagen, Zijpe en Hollands Kroon. Vanuit twintig locaties levert de organisatie met 1600 medewerkers zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top