ACTUEEL

Van der Plank bestuurder bij de Viersprong

Van der Plank bestuurder bij de Viersprong

De raad van toezicht van de Viersprong, landelijk centrum voor persoonlijkheidsproblematiek, heeft Rob van der Plank benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij treedt op 1 april in dienst.

Van der Plank (1958) is nu directievoorzitter van Roads, een onderdeel van Arkin, dat zich bezighoudt met dagbesteding, herstelondersteuning en reïntegratie. Hij bekleedt daarnaast diverse bestuursfuncties, onder andere bij GGZ Nederland, IZZ en het IVM.

Economie

Van der Plank studeerde na het atheneum Economische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna werkte hij onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken en VNO-NCW, was directeur van de NVZ vereniging van ziekenhuizen en bestuursvoorzitter van het NPI.

Complex

Van der Plank gaat zich met name richten op de bedrijfsvoering van de Viersprong. In 2011 besloot de raad van toezicht de raad van bestuur uit te breiden, omdat de instelling te groot en te complex is geworden voor een eenhoofdige raad van bestuur. Van der Plank gaat samenwerken met bestuursvoorzitter Roel Verheul, die de organisatie sinds 2007 bestuurt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top