ACTUEEL

Nieuwe toezichthouders Ruwaard van Putten

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse heeft twee nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht. Cora van Steenderen-Koornneef en Robert Kasteel nemen de portefeuilles voor respectievelijk juridische zaken en financiële zaken voor hun rekening.

Van Steenderen en Kasteel  vullen de plekken op die zijn vrijgekomen door het vertrek van Jos Benders en Kees van Noordt. Beiden hebben de maximale zittingsduur van twee ambtstermijnen bereikt.

Delta

Van Steenderen is vice-president bij de rechtbank Rotterdam. Tevens is zij voorzitter van de raad van toezicht van het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal en plaatsvervangend voorzitter van de Commissie van Beroep bij de Schiphol Groep. Eerder was Van Steenderen zes jaar voorzitter van de patiëntenklachtencommissie en acht jaar voorzitter van de werknemersklachtencommissie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis.

CHIO

Kasteel is Director Operations bij Interstream Barging. Daarnaast is hij bestuurslid bij het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart, de Rotterdamsche Manege en de stichting CHIO (Concours Hippique International Officiel).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top