Artikel

Gerard van Pijkeren

Gerard van Pijkeren adviseert overheden en organisaties op de terreinen zorg, welzijn, interculturalisatie en organisatieveranderingen. Als toezichthouder is hij betrokken bij een landelijke organisatie voor cliëntenraden en instellingen voor zorg en welzijn, jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. En hij is voorzitter van de raad van advies van een zorgkantoor.

Loopbaan Gerard van Pijkeren

Tot 2005 was Gerard van Pijkeren projectdirecteur bij het ministerie van VWS en verantwoordelijk voor veranderingsoperaties zoals de modernisering van de AWBZ, de aanpak van wachtlijsten in de care, de vorming van het CIZ, het vier grote stedenbeleid en (inter)departementale reorganisaties. Van de Pensioen- en Uitkeringraad voor Oorlogsgetroffenen was hij kwartiermaker en directeur. Daarvoor werkte hij bij een viertal gemeenten.

5 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

28 juni 2009

Stelling : Iemand die betrokken is bij het oprichten van CIZ , het politburo van de zorg , kan pas weer goed doen als hij er alles aan doet het CIZ op te heffen.

MEetzrnIfJC

30 mei 2012

zegt:Dank! (dat vatten we maar op als comleimpnt)Wat bedoel je precies met meer? Meer theorie, meer links, meer berichten uit andere studio's?

UEFCVRaxzCD

31 mei 2012

qzwz3U , [url=http://scttlbngsfif.com/]scttlbngsfif[/url], [link=http://tsmkoonejocm.com/]tsmkoonejocm[/link], http://ebbwndyzejrf.com/

Anoniem

18 april 2013

Hoe kan ik in contact komen met de heer Van Pijkeren?

Hans Brander

27 april 2014

Ik heb in de jaren 70 veel samen gewerkt met gerard van Pijkeren. ik was in die tijd oa een van de projectleiders in het kader van de stuurgroep ontwikkelings projecten specifiek welzijn.
Geen bijzonder bedoelingen hiermee, graag nog eens terugkijken op die tijd en dit zetten naast wat er op dit moment allemaal gebeurt op het gebied van decentralisatie.

Top