Artikel

Congres Zorgpaden

Datum: dinsdag 29 januari 2010Locatie: Universiteit UtrechtTijdstip: 08.30 uur tot 17.00 uurKosten: 275 Euro / 280 EuroDoelgroep: Zorgmanagers, leidinggevende professionals, RvB leden, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, zorgverzekeraars, provinciebesturen en alle anderen die werkzaam zijn op of interesse hebben in zorgstraten en zorgpadenOrganisatie: Julius Centrum, UMC UtrechtInschrijven: www.integratedcare.eu

Hoe u uw zorgprocessen stroomlijnt

In elk ziekenhuis draaien gemiddeld tien projecten gericht op de verbetering van de logistieke organisatie.Soms probeert men de afspraaktermijn voor de poli's te bekorten van enkele weken tot enkele dagen. Of men wil een pre-operatieve inlooppolikliniek realiseren. Of een pre-operatieve inlooppolikliniek realiseren. Is de spoedeisende zorg te stroomlijnen van SEH naar Operatiekamer en dan naar Intensive Care? Is zo'n nieuw zorgpad in te passen in een gemeenschappelijk patiëntendossier?

Over al deze recente ontwikkelingen gaat het Congres Zorgpaden. Na vier plenaire inleidingen en een debat vinden twintig workshops plaats, waar nieuwe zorgpaden worden gepresenteerd. Het congres wordt georganiseerd door het Julius Centrum, UMC Utrecht in samenwerking met Kwaliteitsinstituut CBO en vindt plaats op 29 januari op de Universiteit Utrecht.


>> Terug naar de agenda <<

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top