Artikel

ZIP Café: matchmaking met zorgvernieuwers

Datum: dinsdag 13 april 2010Tijdstip: 17.30 tot 19.30 uurLocatie: Mammoni, UtrechtKosten: gratisOrganisatie: ZIP, zorginnovatieplatform Inschrijven: www.zorginnovatieplatform.nl

Het ZIP Café is dé plek om op informele wijze met zorginnovators, het programmabureau van het ZIP en andere voor u interessante organisaties in contact te komen. Op 13 april staat het ZIP Café daarom volledig in het teken van ontmoeten en verbinden. U bent van harte welkom!

Tijdens het ZIP Café van a.s. dinsdag 13 april krijgt u de kans deel te nemen aan een matchmakingsessie. In drie rondes van een kwartier ontmoet u collega-zorgvernieuwers en innovatie-experts. Sluit aan bij één van de tien tafels met het thema dat u aanspreekt en maak in een paar minuten kennis met uw vier tafelgenoten en de deskundige op het gebied van het thema.

Enkele thema’s zijn:
- Welke kansen biedt eHealth voor de uitdagingen in de zorg? (Nederlandse vereniging voor eHealth)
- Hoe kan ik mijn innovatie versnellen? (Syntens)
- Succesvol innoveren: hoe maak ik een business case (praktijkcasus: Sermos PijnMonitor per sms)
- Kostenbesparingen in de zorg zonder kwaliteitsverlies (ZonMw)
- Innovatie op het snijvlak van bouw en gezondheid (Lorens Habing, programmabureau ZIP)
- Belang van sociale innovatie (Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie)

Daarnaast kunt u er voor kiezen om plaats te nemen aan een grote tafel waar u onder leiding van een moderator in korte tijd tien anderen kunt leren kennen.

Naast de matchmakingsessie is er – net als tijdens voorgaande ZIP Cafés - ook gelegenheid om informeel anderen te ontmoeten. Na het matchmaken gaat de borrel in het ZIP Café nog even door. Dat is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om nog door te praten met die ene interessante persoon die u eerder op de avond hebt ontmoet!


>> Terug naar de agenda <<

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top