Artikel

Kofi Annan spreekt voor Skipr over duurzaamheid

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman. En de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi. Deze spectaculaire rij sprekers voert op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Waarde creëren voor de maatschappij

De topsprekers zoeken antwoorden op een reeks vragen over duurzaamheid. Hoe zorgt u er als eindverantwoordelijke voor dat uw ketens duurzaam worden? Staat het thema wel op de bestuurlijke agenda? Hoe kunnen organisaties en bedrijven de supply chains en gezondheidszorg duurzaam organiseren? En wat betekent dit voor het succes van de organisatie? Deelnemers vernemen hoe zijn met hun organisatie waarde kunnen creëren voor hun stakeholders en de maatschappij.

Skipr Business Club

Het evenement vindt plaats in het kader van de Skipr Business Club en is tot stand gekomen in samenwerking met SCM en TruEconomy. Skipr biedt leden exclusief toegang tot dit evenement. Skipr doet raden van bestuur en raden van toezicht een exclusief aanbod, om zich te laten inspireren door grote denkers en doeners in duurzaamheid. Bekijk het programma.

Inschrijven

Deelname aan congres en gala kost  € 750,-. Organisaties en bedrijven kunnen intekenen op een tafel voor tien personen à € 12.500,-. Voor meer informatie over de tafels kunt u contact opnemen met Richard Arnoldus: 06 27 18 94 42  of richard.arnoldus@springeruitgeverij.nl.

Aanmelden voor het Sustainability Congres en Gala 2010 is mogelijk via het aanmeldformulier. Let op: alle presentaties zijn in het Engels.

Twitteren

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top