Artikel

Jannie van den Hul

Jannie van den Hul

Oud-CDA-senator Van den Hul-Omta heeft een indrukwekkende portefeuille aan nevenfuncties verzameld. Onder meer lid van de raad van toezicht van het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein en lid van de raad van toezicht van ’s Heeren Loo. Ook toezichtfuncties bij woningcorporaties en scholen. Mocht in 2010 als invloedrijke CDA’er binnen de commissie Frissen meedenken over de koers van de partij.

 

Jannie van den Hul in de Skipr 99 

Notering 2011: 65
Notering 2010: geen
Notering 2009: geen

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Ram Rajaram

25 januari 2011

Beste mevrouw van den Hul-Omta,

Daar ik (lid van de MR) u een keer heb omtmoet tijdens een vergadering van de MR van de IPABO met de RvB, neem ik de vrijheid u van het volgende op de hoogte te stellen.
Met uw fascinerende woorden:"voor open en goede communicate hoort er vertrouwen te zijn", richt ik mij tot u, daar ik het slachtoffer ben geworden van slechte communicatie en hopende op een bijval.
Ik sta op het punt te worden geroyeerd van deze opleiding door het RvB i.v.m. met de multi-interpreteerbare argument- negatief bindend studieadvies- inzake interpersoonlijke professionaliteit.
Echter, dit is de hetze veroorzaakt door de studieloopbaanbegeleider (deze noemde mij tijdens een persoonlijk onderhoud mierenneuker) en het hele managementteam en RvB neemt het op voor hem.

Mocht u meer informatie willen, dan ben ik met alle plezier bereid de diverse mail correspondenties hieromtrent op te sturen.

vriendelijke groet, Ram Rajaram.

Top