Skipr magazine

In Skipr magazine 1, januari 2013

In Skipr magazine 1, januari 2013

De Skipr 99 van 2013, toezichthouders schakelen tussen code, kunde en kennissen, Miša Džoljic ontscherpt, de missie van Ronnie van Diemen, de grote gevolgen van het kleine ongeluk van Tygo Gernandt, nazorg kanker blijkt gat in de markt en acht tips om zwartmakers te stoppen.

Bestel een proefnummer of  abonneer u op Skipr magazine

 

Skipr 99 

De Skipr 99 van 2013. Stijgers, dalers en nieuwe binnenkomers. En wie voert de lijst dit keer aan?

Schakelen tussen code, kunde en kennis

Toezichthouders zoeken hernieuwd naar maatschappelijke legitimatie. Een schone taak voor burgemeesters of kan belangenverstrengeling tot kortsluiting veroorzaken?

Teen wordt Tycho Gernandt bijna fataal 

Een scooterongeluk op Thailand heeft grote gevolgen. Tycho Gernandt ligt maandenlang in het ziekenhuis. De artsen zwijgen.

Miša Džoljic: Niet aftreden maar optreden

Een bestuurder moet elk potentieel conflict in een vroeg stadium ontscherpen en continu alert zijn. ‘Wie  beweert dat hij alles onder controle heeft, heeft het niet begrepen.’

Ronnie van Diemen: goudeerlijk en gedreven

Recht-door-zee, bevlogen en een doorzetter. De nieuwe Inspecteur-generaal van de IGZ is een vrouw met een missie.

Nazorg kanker blijkt gat in de markt

Een speciaal nazorgcentrum voor kankerpatiënten in Zwolle verkleint het gat tussen de zorg in het ziekenhuis en thuis. Duizenden mensen maken er gebruik van.

Acht tips om zwartmakers te stoppen

Soms lijkt er geen houden aan de berichtenstroom. Hoe stopt u kwaadwillenden die uw organisatie of medewerkers zwart maken?

Top