Skipr magazine

In Skipr magazine 07/08, juli 2013

In Skipr magazine 07/08, juli 2013

De impact van verscherpt toezicht, Patricia Esveld laat regels los, Peter Hoppener wil winnen, vrije prijzen blijken tandeloze tijger, ouderenzorg volgens Robbert Huijsman en acht tips voor een duurzame relatie met de gemeente.

Bestel een proefnummer of  abonneer u op Skipr magazine

De impact van verscherpt toezicht

Betrokkenen uit drie ziekenhuizen vertellen wat er gebeurde toen er een afdeling onder verscherpt toezicht kwam. Achteraf is het overal een goede les geweest. Never waste a good crisis

Patricia Esveld laat regels los 

De bestuursvoorzitter van HilverZorg vindt de regels niet zo belangrijk. “Bij ons staat het levensverhaal van de cliënt centraal.”

Peter Hoppener wil winnen 

Hij is ambitieus, gedisciplineerd, precies en volhardend.  Dat maakt hem niet overal geliefd.

Vrije prijzen blijken tandeloze tijger  

Vrije prijzen in de mondzorg moeten gaan leiden tot betere behandelingen. Een experiment wordt na een half jaar afgeblazen.

 

Ouderenzorg verbindt zeven generaties

Vier generaties zorgwerkers leveren ouderenzorg aan drie generaties zorgvragers. Robbert Huijsman over generatiemanagement voor een toekomstbestendige ouderenzorg.

Aan tafel bij de zorgwethouder 

Gemeenten begeven zich met de verschuiving van zorg naar de Wmo op een nieuw terrein. Uw terrein. Nauw samenwerken is het devies. Acht tips voor een succesvolle en langdurige relatie.

 

Top