Skipr magazine

In Skipr magazine 11, november 2014

  • Onbekend
  • 13 oktober 2014
In Skipr magazine 11, november 2014

Kennis als exportproduct, Klink bezorgt Schippers probleem, Henk Bakker luistert liever, Marius Trouw is loyaal en vol lef, Lies van Gennip (Nictiz) over succesvolle e-healthtoepassingen en negen tips om echt te leren luisteren.

Bestel een proefnummer of abonneer u op Skipr magazine.

Kennis als exportproduct

Onze bestuurlijke kennis is een exportproduct met toekomst. Hoe Nederlandse systemen de wereld veroveren.

Henk Bakker luistert liever

Opkomen voor mensen, binden en verbinden, daar staat hij voor. ”Ik hoef geen boegbeeld voor de verpleegkundigen te zijn.”

Klink bezorgt Schippers probleem

Ab Klink zegt het Erasmus MC in 2009 financiële steun toe. Niet volgens de regels, zo blijkt nu. Minister Schippers mag het gaan oplossen.

Marius Touwen: loyaal en vol lef

Energiek, creatief en charismatisch. De nieuwe eigenaar van het Rode Kruis Ziekenhuis bruist van de plannen. Een kleine club vertrouwelingen voorkomt dat hij zich in al te drieste avonturen stort.

‘E-health is geen doel op zich’

Uit de eHealth-monitor 2014 blijkt dat het aantal toepassingen in Nederland groeit. Maar te vaak is de technologie leidend. Lies van Gennip over twee succesvolle toepassingen die met professionals ontwikkeld zijn.

Leren luisteren

U wilt dat uw patiënten en cliënten zich gehoord voelen. Maar geeft u het goede voorbeeld? Negen tips om echt te luisteren naar medewerkers en patiënten.

Top