Artikel

Skipr 99: Mark van Houdenhoven

Mark Van Houdenhoven (1968) is voorzitter van de raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar Economische Bedrijfsvoering in de Gezondheidszorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen en lid van de raad van toezicht van ReumaNederland.

Hij maakt zich sterk voor betekenisvolle innovaties in de zorg, kostenbeheersing en transparantie en zoekt daarvoor ook de discussie op binnen en buiten de zorg. Zo onderhoudt hij een column in Medisch Contact, levert hij regelmatig een bijdrage aan opinierubrieken van NRC en andere media en is hij spreker op diverse bijeenkomsten en symposia. Verder is Van Houdenhoven gericht op duurzame samenwerkingsrelaties in de zorg waarbij zorg en industrie kennis en ervaringen uitwisselen voor betere zorg voor patiënten.

Van Houdenhoven was eerder lid raad van bestuur van het HagaZiekenhuis in Den Haag en directeur van het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem, onderdeel van de Rivas Zorggroep. Hij heeft ook diverse leidinggevende functies vervuld binnen het Erasmus MC. Daarnaast is Van Houdenhoven lid geweest van de raad van toezicht van Capri Hartrevalidatie.

Marc van Houdenhoven_250
Notering 2019

34

Notering 2018

84

Notering 2017

geen

Notering 2016

geen 

Notering 2015

geen 

Notering 2014

geen

Notering 2013

geen 

Notering 2012

geen 

Notering 2011

geen 

Notering 2010

geen 

Notering 2009

geen

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top