Skipr magazine

In Skipr 02/03, februari 2018

Weg met de regelgekte, Laurent de Vries mist barmhartigheid, Machteld Huber schudt zorg op, Digiteam GGZ NHN laat cliƫnten rustig slapen, Jaap van den Heuvel wil echte transparantie en zeven tips om uw functieomschrijvingen op te frissen.

Neem hier een abonnement  

Weg met de regelgekteCover02-18

Ineens lijken alle partijen in de zorg zich druk te maken over de grote hoeveelheid regels. De tijd voor de shredder lijkt aangebroken.

Laurent de Vries mist barmhartigheid

De bestuurder van Viattence leerde bij de Dominicanen wat barmhartigheid is. Het is daadkracht. Die mist hij in de zorg.

Machteld Huber ontregelt zorg 

Wat Uber is voor de taxiwereld is Machteld Huber voor de zorg. Ze schudt met haar nieuwe definitie van zorg de sector op. 

Digiteam GGZ NHN laat cliënten rustig slapen

Slim cameratoezicht maakt het leven van cliënten bij GGZ NHN aangenamer. Sensoren registreren ongewone bewegingen, waarna de nachtploeg kan optreden. Skipr blijft wakker en kijkt mee.

Op weg naar echte transparantie

Als Jaap van den Heuvel bij Albert Heijn een pot pindakaas koopt, weet hij precies wat die kost. Hij vraagt zich af waarom in de zorg niet dezelfde duidelijkheid mogelijk is. 

Verfris uw functieomschrijvingen

Belanden de functiebeschrijvingen in uw organisatie ongelezen in de la? Dat kan anders. Gebruik ze om te motiveren en te communiceren.

 

Top