Artikel

Skipr 99: Jopie Nooren

Jopie Nooren (1961) is sinds 2013 voorzitter van de raad van bestuur van Bartiméus, de expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt, en senator voor de PvdA.

Nooren is ook voorzitter van het college van bestuur van de onderwijsstichting Bartiméus. Verder is zij lid van de vereniging REA College Nederland, aandeelhouder van Werkpad BV, voorzitter van Vivis (Vereniging van Instellingen voor mensen met een visuele beperking), bestuurslid van Stichting InZicht en voorzitter van   Stichting Link4All.

Eerste Kamer

Jopie Nooren is sinds 2015 lid van de Eerste Kamer namens de Partij van de Arbeid. Zij is vicefractievoorzitter, voorzitter van de Commissie Infrastructuur, Waterstaat en Omgevingswet en woordvoerder op gebied van volksgezondheid, welzijn en sport, middelbaar en hoger onderwijs, integratie, immigratie en asiel.

Eerder was Nooren bestuurder in de gehandicaptenzorg, werkte ze bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, Zorgverzekeraars Nederland en de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 
Voor haar aantreden als Eerste Kamerlid was zij toezichthouder bij onder andere Vilans, het Nederlands Gebarencentrum, Stichting Onbeperkt Sportief en verschillende andere maatschappelijke instellingen waaronder het Wilhelminaziekenhuis Assen, Centrum voor Dienstverlening in Rotterdam en GGZ Buitenamstel.

Jopie Nooren_250
Notering 2019

83

Notering 2018

geen

Notering 2017

geen

Notering 2016

geen

Notering 2015

geen

Notering 2014

geen

Notering 2013

geen

Notering 2012

geen 

Notering 2011

geen 

Notering 2010

geen 

Notering 2009

geen 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top