Morris Oosterling Theo Camps

Morris Oosterling Theo Camps

Morris Oosterling voerde de afgelopen jaren onderzoek uit bij TIAS School for Business and Society naar selectie van bestuurders van non-profit organisaties. Hij promoveert in juli aan Tilburg University met zijn proefschrift ‘Op zoek naar leiderschap: de top in non-profit organisaties bezien vanuit selectie’.

Morris is na zijn studie economie als beleidsonderzoeker en beleidsadviseur in het onderwijs werkzaam geweest. Op dit moment is hij werkzaam bij Stichting Buitengewoon leren en werken – Prins Heerlijk als teamleider Ondersteuning. Naast zijn werk heeft Morris Oosterling diverse toezichthoudende functies bij verschillende organisaties vervuld. Op dit moment is hij penningmeester in het bestuur van Stichting Alexander.


Theo Camps is hoogleraar Organisatiekunde en Bestuurskunde TIAS School for Business and Society, Tilburg University. Zijn expertise ligt bij governance vraagstukken, in het bijzonder governance in netwerkverbanden. Hij heeft als adviseur/projectleider  ervaring in (semi-)publieke en private omgevingen (richting-, inrichting- en uitvoeringsvraagstukken).

Geschreven blogs