Skipr Himss Highlights 2016

  • 1 april 2016
  • Het Spoor 2, Houten
  • 15:30 - 19:00
Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt u niet meer aanmelden. De presentaties van een aantal sprekers zijn nog wel te downloaden >>> 1) Frank Willems - Digitale trans...

Beschrijving

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt u niet meer aanmelden. De presentaties van een aantal sprekers zijn nog wel te downloaden >>>

1) Frank Willems - Digitale transformatie in de zorg met HIMSS 2016
2) Cor Calis - Accountable Care in Nederland
3) Marcel Heldoorn - Wat nam ik mee in mijn rugzak?
4) Fred Hoekstra - Skipr Himss Highlights

---

Big data. Personalized medicine. E-health. M-health. Connected health. Persoonlijk gezondheidsdossier. Interoperabiliteit. Accountable care. ICT-infrastructuur. Ketensamenwerking. Databeveiliging. Skipr praat u op 1 april bij over deze en andere ICT-thema’s die van 29 februari tot en met 4 maart tijdens de HIMSS in Las Vegas op de agenda stonden.

Skipr reisde met de Heliview VIP studiereis naar de HIMSS, een immens beurscongres over ICT in de zorg met zo’n 40.000 deelnemers, 1200 exposanten en honderden lezingen. Tijdens de Heliview VIP studiereis combineerden bestuurders, toezichthouders en ICT-directeuren beursbezoek met een Nederlands nevencongres over Accountable Care. Skipr-hoofdredacteur Ruud Koolen was dagvoorzitter van dit congres.

Wellicht wilt u opsteken wat de lessen van de HIMSS 2016 zijn maar was u niet in de gelegenheid om af te reizen naar Las Vegas. Geen nood: dan komt u op 1 april naar Skipr in Houten.  Samen met bestuurders die de HIMSS hebben bezocht, vertalen hoofdredacteur Ruud Koolen en redacteur Philip van de Poel de HIMSS-lessen naar de Nederlandse context. Denkt u aan thema’s als big data, personalized medicine, ICT-infrastructuur, interoperabiliteit, databeveiliging en samenwerking in de keten.

Sprekers

Cor Calis, lid bestuur Planetree NL en voormalig voorzitter raad van bestuur Havenziekenhuis Rotterdam en andere topsprekers delen hun HIMSS-ervaringen en geven hun visie op de besproken technologische ontwikkelingen. Toegevoegd aan de rij sprekers: Pauline Schömbs (technisch bedrijfskundige), Marcel Heldoorn (NPCF), huisarts Adriaan Timmers en Frank Willems, lector Hanzehogeschool Groningen.

Skipr Himss Highlights was in 2014 en 2015 een doorslaand succes. Ook deze keer krijgt u volop de gelegenheid tot interactie met de sprekers en moderatoren. Na afloop praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Gerelateerd