Beslissen in de Zorg: Instinct of Inzicht?

  • 13 december 2018
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • 09:30 - 16:30
  • Vanaf €249,-

Beslissingen nemen we dagelijks. Op basis van feiten en rationele afwegingen, in overeenstemming met anderen of aan de hand van gevoel of intuïtie. Zonder na te denken, of juist door te overdenke...

Beschrijving

Beslissingen nemen we dagelijks. Op basis van feiten en rationele afwegingen, in overeenstemming met anderen of aan de hand van gevoel of intuïtie. Zonder na te denken, of juist door te overdenken.

Als zorgprofessional en/of bestuurder hebben uw beslissingen grote consequenties voor organisaties, professionals én patiënten. Maar hoezeer heeft ons instinct invloed op het nemen van belangrijke beslissingen? Welke rol speelt ons inzicht hierin? En hoe gebruiken beslissers uit de Skipr99 instinct en inzicht in hun werk?

Wat als we ons oergedrag als uitgangspunt nemen voor het beter leren kennen van onze instinctieve drijfveren?

Tijdens het Skipr99 event: Instinct of Inzicht nemen we u mee in de verschillende facetten van leiderschap in de zorg. Aan de hand van onderzoek uit de biologie, neurologie en gedragsleer analyseren we hoe u als zorgprofessional en bestuurder beslissingen maakt in uw werk. Experts op dit gebied vertalen deze inzichten voor u naar praktische voorbeelden en zullen u een spiegel voorhouden en van daaruit het gedrag in uw organisatie en uw eigen gedrag beter doen begrijpen.

Gerelateerd