Congres De zin en onzin van agile werken in de zorg

  • 20 september 2019
  • De Utrechtse Stadsvrijheid
  • 09:00 - 17:00
  • 599,- btw vrij

Na banken, gemeentes en zelfs het onderwijs stappen ook veel zorgorganisaties over op een agile aanpak. Voornaamste redenen: de voortdurende verandering van klantbehoeftes, een toenemend tekort aan me...

Beschrijving

Na banken, gemeentes en zelfs het onderwijs stappen ook veel zorgorganisaties over op een agile aanpak. Voornaamste redenen: de voortdurende verandering van klantbehoeftes, een toenemend tekort aan mensen en middelen en de behoefte om zorgprocessen te versimpelen, versnellen en verbeteren.

Maar wat bedoelen we eigenlijk met agile organiseren? Op welke manier past het bij de zorg? Hoe kan het agile gedachtengoed bijdragen aan de verbetering van uw zorgprocessen? Welke agile elementen moet u wel en vooral niet inzetten om antwoord te krijgen op complexe zorgvragen?

Om agile succesvol in te voeren is een mentaliteitsverandering nodig. Daarvoor moet u weten wat agile organiseren u kan brengen, en welke werkwijzen bij uw organisatie passen.

Tijdens dit congres delen experts en praktijkdeskundigen hun kennis over de zin en onzin van agile werken en krijgt u concrete tips uit de praktijk. Laat u verrassen, doe inzichten op en kom experimenteren!

Gerelateerd