Skipr Daily daily 9 januari 2022
Artikelen uit de daily

Dit zijn de taken van Kuipers, Helder en Van Ooijen in Rutte-IV

Mark Rutte heeft zondag de exacte taakverdeling binnen zijn nieuwe kabinet Rutte-IV bekendgemaakt. Na de bordesscène maandag gaat dit kabinet van start. Het ministerie van VWS krijgt de ministers Ernst Kuipers (cure) en Conny Helder (care) en als staatssecretaris Maarten van Ooijen (Jeugd en Preventie). 

Lees verder
Minder coronapatiënten, 32.600 besmettingen Ouderen met dementie krijgen afgeraden antipsychotica
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. Binjamin Heyl

    Wat is het probleem? Machthebbers bepalen wat goed is voor mensen zonder macht, een eeuwenoude traditie., Dus wanneer machthebbers bepalen dat (leerling) verpleegkundigen en verzorgenden niet in staatb vgesteld hoeven te worden om hun beroepm opm professionele hun beroep uiot te oefenen en nom overbelastge mantelzorgers nog meer teb belasten, wie kan zich dan verbazen dat zo’n demente die toch niets meer weet helemaal als mens te verontmenselijken en daarmee hopen dat er minder (leerling) verpleegkundigen en verzorgenden en mantelzorgers in de burn out raken. Het is een groot immoreel gebeuren. En het bestaat al veel langer. Het is een enorm beschamende vertoning e3n dat schijnt in Den Haag normaal te zijn en de zorgverzekeraars vinden die dit ook normaal en de bestuurders?