• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. Arne van Oranje

  Denk dat we ook maar voor de ambtenarij gaan invoeren dat ze alleen geld krijgen voor zinnig beleid en opmerkingen. Dus mevrouw Kaljouw krijgt van mij al 10% minder salaris door deze onzinnige opmerkingen en beleid.
  Ik hou het alvast in op mijn belasting die ik voor 2021 moet betalen.

 2. Koos Dirkse

  Wat een waanzin verhaal! Zorgverleners die veel aan zorg verdienen?! Dat zijn juist de bureaucraten en miljoenen subsidiekostende organisaties zoals het NZa! Weinig tot niets presterend, kostenopdrijvend en zichzelf in stand houdend!

 3. Willem Winkels

  “‘We willen niet dat we na de crisis terugkeren in de oude modus van verdienen aan zorg.’”

  Er is in alle wijsheid gekozen voor een model van marktwerking in de zorg. Per definitie zijn er dan marktspelers die willen verdienen aan de zorg. Sterker nog, dat is één van de voorwaarden om een markt te laten functioneren. Immers, door goedkoper en slimmer te werken dan een concurrent gaat je verdienvermogen omhoog. Als die prikkel weg valt, wat is dan nog het idee? Ik vraag me werkelijk af of onze “marktmeester” wel snapt hoe dit allemaal werkt.