• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 4

 1. Frank Conijn

  “Iedereen heeft het recht om zelf te beslissen over vaccinatie”? Dat vind ik relatief. De ongevaccineerden zorgen voor een hoge IC-bedbezetting, waardoor de inhaalzorg niet kan plaatsvinden en andere mensen gezondheidsschade lijden. Daarbij houden ze o.a. de heropening van de nachthoreca tegen.
  .
  Er moet dus iets gebeuren. Ik stel daarom voor dat er een extra eigen risico van € 1000 wordt ingevoerd voor mensen die zich vrijwillig niet hebben laten vaccineren en opgenomen moeten worden wegens covid.

 2. zorg

  Wat een onzin heer Conijn .
  Onder welke steen heeft u de afgelopen 19 maanden gezeten . O.a de inhaalzorg en daaruit ontstane schade is het directe gevolg van de onzinnige lockdown die destijds zijn ingevoerd . Of was u dat vergeten . In Israël liggen voornamelijk geïnjecteerde op de IC . De gezondheid schade wordt met name veroorzaakt door het onbewezen ingezette angst beleid . Waar u ook weer uw bijdrage aan heeft geleverd . De invoering van een QR code is werkelijk belachelijk. Is er ooit een QR code geweest voor : het griep virus , herpes virus , norovirus , etc . 98.9 ,,% heeft geen last van SARS -cov-2. Uw zo bejubelde killer virus . Daarom stel ik voor alle mensen die deze mogelijk dodelijke spuit waarvan in expirimeltele fase nog niet hebben genomen een korting te geven van € 500 op het ontlasten van extra werk en zorg door de giga bijwerkingen die overal in de wereld worden gemeld . En worden voorkomen door gezond te blijven zonder deze mRNA injectie.
  Die nu al vele doden heeft opgeleverd in Nederland ( 2000 ) na injectie en zeer veel ernstige bijwerkingen . Miskramen etc .

 3. zorg

  Overigens de gehoorzaamheid maskers , muilkorven zijn volkomen nutteloos .
  En zeer schadelijk voor de gebruikers en het leefmilieu van mens en dier . Miljarden van deze vervuilende troep overal te zien .

 4. zorg

  Kabinet schaft 1.5 meter af . En we gaan weer op de besmetting toer . De focus op Staphorst. Het beeld van vroeger in de vaccinatie weigering uit geloofs, principes .
  Tuurlijk ook hier weer de angst kaart . Het verdraaien van feiten . Het zijn juist de geïnjecteerde die een toenemend risico zijn in de leefomgeving . Gezondheid is nog nooit uit een vaccin gekomen . Dat heeft o.a het griep vaccin na 60 jaar oefenen wel bewezen .