Partner
nieuws

Hét evenement dat je beter maakt

Hét evenement dat je beter maakt

Anders, Slimmer, Beter. Op woensdag 9 oktober 2013 beleeft de Health & Care Day haar primeur. Een multi-sensorisch inspiratie-evenement voor beslissers en bestuurders in cure & care, geïnitieerd door Zorgnetwerk Nederland, Skipr en Food Inspiration.

Nieuw leiderschap, systeemverandering, verhalen van zorgpioniers: De Health & Care Day is het platform van innovatie en inspiratie voor zorgbestuurders, zorgmanagers en facilitair directeuren die optimistisch de toekomst ingaan.

Systeemverandering

De zorgsector staat voor een systeemverandering. Hoe krijgen we de groeiende zorgvraag zo beantwoord dat zorg toegankelijk en betaalbaar blijft voor alle groepen uit de Nederlandse samenleving? Op dezelfde weg doorgaan leidt tot grote problemen. Meer budget is niet voorhanden. Minder gaan doen met het bestaande budget is onwenselijk . Het antwoord op de groeiende uitdaging is het anders te gaan doen: het zorgsysteem moet vernieuwd worden waardoor er meer resultaat gehaald wordt met de uitdagende budgetten.

Innovatie en inspiratie

Innovatie en inspiratie zijn van groot belang bij het vinden van deze nieuwe oplossingen. Om uit de diep gesleten sporen van het klassieke denken te komen, moeten we verrijkt worden met nieuwe inzichten en oplossingen. Daarvoor moet je te rade gaan bij pioniers. Mensen die als eerste een weg durven te gaan zonder dat ze terug kunnen vallen op bewezen resultaten van hun aanpak. En die zorgpioniers willen we tijdens de eerste Health & Care Day op woensdag 9 oktober 2013 voor het voetlicht brengen.

Inspirerende pioniers

Tijdens de eerste Health & Care Day zullen de pioniers Peter van Uhm (voormalig Commandant der Strijdkrachten) Gerard van Grinsven (CEO Cancer Treatment Centers of America), Wim van der Meeren (Bestuursvoorzitter CZ), Kris Verburgh (Arts, Wetenschapsjournalist en schrijver De Voedselzandloper), MaryClaire Dangel-Palmer (COO Henry Ford West Bloomfield Hospital) en Theo van Brussel (Directeur Foodstep) zich via een catwalk aan de u presenteren.

Health & Care Day 2013

De focus ligt 9 oktober lop de onderwerpen kwaliteit, leiderschap, ondernemerschap, sociale innovatie, brandmanagement, rendement, gastvrijheid en game changers. De Health & Care Day zal op spraakmakende wijze worden gemodereerd door Ruud Koolen (Skipr) en Hans Steenbergen (Food Inspiration).

De Health & Care Day vind dit jaar voor het eerst plaats: een primeur. Wij willen inspiratie, innovatie en kennis op een unieke manier presenteren aan bestuurders, directieleden en facilitair managers in cure & care, die anders, slimmer en beter (willen) zijn.

Datum:   9 oktober 2013
Tijd:       8.30 – 19.30 uur
Locatie:  Miele Inspirience Centre, Vianen
Voor:      Beslissers, bestuurders en facilitair managers in cure & care

Programma

 1. Compassionate care, leiderschap, engagement en brandmanagement.
  Gerard van Grinsven, CEO Cancer Treatment Centers of America (voormalig CEO Henry Ford West Bloomfield Hospital)
 2. Wat kan onze branche leren van defensie: over leiderschap en idealen
  Peter van Uhm (Voormalig Commandant der Strijdkrachten)
 3. Rolverdeling binnen de zorg: kwaliteit, rendement, transparantie en uitkomstenbekostiging. Kan het nog goedkoper en nog beter?
  Wim van der Meeren (Bestuursvoorzitter CZ)
 4. Invloeden van voeding en voedingspatronen op het verouderingsproces: baanbrekende (voedings)inzichten voor onze sector
  Kris Verburgh (Arts, Wetenschapsjournalist & auteur ‘De Voedselzandloper’)
 5. Hoe je van een droom realiteit maakt: leiderschap, talentontwikkeling, recruitment, rendement
  MaryClaire Dangel-Palmer (COO Henry Ford West Bloomfield Hospital)
 6. Gastvrijheid als specialisme: over kwaliteit, beleving, samenwerking, aandacht en ondernemerschap
  Theo van Brussel (Directeur Foodstep)
 7. Masterclasses: best practices uit de branche

Inschrijven

Inschrijving kan via deze link.  

 

0 Reacties

Top