Partner
nieuws

De Veghte verbindt kennis in de zorg

De Veghte verbindt kennis in de zorg

Management in de gezondheidszorg is een vak apart. Dat weten we bij de Veghte als geen ander. Al sinds haar oprichting is de Veghte gespecialiseerd in diensten die bestuur en management binnen de zorgsector ondersteunen. Van interim-management tot opleiding. En van werving tot advies. Altijd met kennis van zaken. Altijd met oog voor de specifieke eisen die de zorgsector stelt.

Hoe dat gaat? Werkend vanuit brede ervaring in de zorg, brengen adviseurs van de Veghte samen met de opdrachtgever verwachtingen en mogelijkheden in kaart. Is duidelijk welk resultaat moet worden behaald, dan zorgt de Veghte voor de uitvoering of begeleiding. Dat kan dankzij ons netwerk van gespecialiseerde associés. Zo’n 250 interim- en projectmanagers, brengen via de Veghte extra capaciteit, kennis en kunde waar nodig is. 

Interim

Een goede interim-manager vormt niet alleen een tijdelijke aanvulling op uw team, maar draagt ook zorg voor een afronding van de opdracht, zodanig dat u er binnen uw organisatie zelf mee verder kunt. De Veghte vindt voor u de best passende interim- en projectmanager. Of het nu gaat om complexe vraagstukken in bestuur, algemeen management, logistiek, HRM of financiën, de Veghte brengt een oplossing die werkt. Snel en deskundig. Met waardevolle collegiale begeleiding en coaching door experts binnen de zorgsector op de achtergrond. Want kennis verbinden in de zorg nemen we bij de Veghte heel letterlijk.

Werving en Selectie

Hebt u een vacature in uw team, maar niet de expertise of de tijd om u intensief met werving en selectie bezig te houden? Ook dan vindt de Veghte snel en efficiënt de kandidaat die bij u past. De Veghte zoekt gericht binnen het werkveld, gebruikt een eigen database met kandidaten die open staan voor een nieuwe werkkring binnen de gezondheidszorg en zorgdienstverleners. Naast werving en selectie kan de Veghte u ook ondersteunen met loopbaancoaching en outplacement.

Academie

Bij de Veghte gaan interim-management en het vergaren van nieuwe kennis en ervaring hand in hand. Ruim 5 jaar verzorgt de Veghte opleidingen op maat. De wereld verandert immers razendsnel. En in de zorg lijken de ontwikkelingen soms nog sneller te gaan. Bij de Veghte is stilstand geen optie. Laat u tijdens een van de opleidingen inspireren door vooruitgang, verdieping en verbreding. En leg zo de basis voor een nog beter functionerend management.

Of het nu gaat om interim-management, werving en selectie of opleidingen, bij de Veghte staat de opdrachtgever centraal. Gezamenlijk ontstaan unieke oplossingen. Duurzaam, integer en gedreven vanuit inhoud en kennis. Zo verbinden wij kennis in de zorg. En zo helpen wij u bij het bereiken van uw doelen.

De Veghte
Amersfoortsestraat 15
3769 AD Soesterberg
0346 – 33 33 33
info@deveghte.nl
www.deveghte.nl

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top