Partner
nieuws

HR2020: durf samen te excelleren

HR2020: durf samen te excelleren

Met tevredenheid kijken we terug naar de bijeenkomst op 13 november, waar wij met meer dan honderd ‘durvers’ samen het HR2020 live Event tot een ware beleving rond mensgerichte kwaliteitszorg in de zorgsector hebben weten te maken.

De inbreng van de aanwezige durvers was daarbij wederom doorslaggevend en alleen zo kan Durf samen te Excelleren in de zorgsector slagen. Een beweging die de essentie van ons werk en werken aan steeds betere zorg ondersteunt, verrijkt maar bovenal het ‘witte vuur’ in zorgaanbieders en zorgvragers doet ontbranden als (hulp)motor voor samen steeds beter worden.

Wij hebben de aanwezigheid en inbreng van deze durvers als bewogen professional gezien en ervaren, voorbij bevlogenheid en meer dan betrokken. Dat sterkt ons vermoeden dat de HR2020beweging kan bijdragen aan betere zorg.

 
Een impressie van de dag

 

Vroege vogels

Voor 2015 hebben wij de aanwezigen verrijkt met een HR2020 kalender met diverse activiteiten, waarvoor ook bij u of in uw netwerk wellicht  belangstelling is. De HR2020 bureaukalender 2015 ligt klaar voor de ‘vroege vogels’, de eerste 500 deelnemers aan een HR2020 activiteit in 2015 ontvangen een gratis exemplaar. U kunt de kalender ook hier downloaden.

Ambassadeur

Als potentiele ambassadeur van de HR2020-beweging zien wij ook u graag bij deze activiteiten en waarderen wij het zeer als u ook anderen enthousiast wilt maken voor deelname aan Durf samen te Excelleren activiteiten. 

Als u op voorhand al kenbaar wilt maken dat u interesse heeft of dat er in uw netwerk interesse is, mail ons dan alvast via info@hr2020.nl zodat wij u als vroege vogel op de lijst van deelnemers kunnen zetten.

 

 

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top