Partner
nieuws

ING symposium "Naar een toekomstbestendige samenwerking in de eerste lijn"

ING symposium "Naar een toekomstbestendige samenwerking in de eerste lijn"

Op 17 maart aanstaande vanaf half vier organiseert ING een symposium over toekomstbestendige samenwerking in de eerste lijn. U bent te gast bij ING. Uw gastvrouw is Annerie Vreugdenhil, directeur ING Zakelijk.

Zorgverzekeraars en zorgaanbieders gaan met elkaar in debat over de vraag hoe deze ingewikkelde puzzel van organiseren, transformeren en investeren opgelost kan worden. Ook zal ING haar visie presenteren waarbij met name de toekomstbestendigheid van de samenwerking centraal staat: “Onder welke omstandigheden is de eerste lijn in staat zich te herorganiseren? Het gaat niet alleen om het verschuiven van diverse (medisch) inhoudelijke taken. Bovenal moet het zorgproces gemanaged worden, op diverse niveaus. De impact op organisatie en bedrijfsvoering is essentieel. Niet alleen voor de eerstelijns organisaties (in wording) maar bijvoorbeeld ook voor de ziekenhuizen.”

Wij nodigen bestuurders/ directieleden van zorgverzekeraars, instellingen in de Care, ziekenhuizen en eerste lijn organisaties van harte uit om deel te nemen aan dit debat. Onder leiding van Ruud Koolen, hoofdredacteur van Skipr, gaan wij graag met u in discussie. U kunt zich hier aanmelden. Hier treft  u ook het programma van de middag aan en de exacte locatie gegevens. U krijgt een bevestigingsmail met alle relevante informatie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top