Partner
nieuws

Ecolab lanceert innovatief textielhygiëneprogramma

Ecolab lanceert innovatief textielhygiëneprogramma

Ecolab Inc., een wereldwijde leider in hygiëne- en infectiepreventieoplossingen, heeft een nieuw innovatief chemieprogramma voor textielreiniging gelanceerd. Aquanomic is een uitgebreid programma dat consistente, hoogwaardige resultaten voor linnen levert in de markt van 'onsite' wasserijen.

Het programma combineert innovatieve solid reinigingsproducten, state-of-the-art dosering die voor nauwkeurige doseringzorgt en unieke inzichtsrapporten die belangrijke wasparameters bijhouden om de efficiëntie van de wasprocedure te helpen verbeteren. Deze inspanningen worden ondersteund door persoonlijk geleverde service door een team van ervaren Territory Managers.

"Wij begrijpen dat schoon linnen essentieel is wanneer het aankomt op het beschermen van uw merk. Het beïnvloedt de ervaring en waarneming van uw gasten, hun loyaliteit en wat ze hun vrienden en familie vertellen over hun ervaring", aldus Brian Henke, senior vice president en algemeen manager, Ecolab Institutional Europe. "Het is daarom belangrijk om consistent voor een schone en frisse eerste indruk te zorgen, en daardoor de gasttevredenheid te verbeteren en uw winst te verhogen."

Solid textielreinigingsproducten hebben aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele vloeibare wasmiddelen, aangezien ze de blootstelling van wasserijpersoneel aan chemicaliën helpen te reduceren. En omdat ze veel lichter zijn (ze wegen slechts 1,36 kilo), zijn ze gemakkelijker te vervangen en eenvoudig te gebruiken. Een onderzoek dat is uitgevoerd door het Institut für Arbeitsschutz (Instituut voor Werkveiligheid) in Duitsland wees uit dat het gebruik van vaste capsules de lichamelijke belasting tot wel 90 procent reduceert.  

Het Aquanomic programma biedt grote duurzaamheidsvoordelen aangezien het het potentieel heeft om het aantal wasstappen, het waterverbruik en de watertemperatuur met wel 40 procent en verpakkingsafval met wel 70 procent te reduceren.

Over Ecolab

Ecolab (ECL), een vertrouwde partner op meer dan één miljoen klantlocaties, is de wereldwijde leider in technologieën en diensten voor water, hygiëne en energie die mensen en essentiële bronnen beschermen. Met een verkoopcijfer van $13 miljard in 2013 en 45.000 partners

levert Ecolab uitgebreide oplossingen en onsite service om veilig voedsel te promoten, schone omgevingen te handhaven, water- en energieverbruik te optimaliseren en operationele efficiëntie te verbeteren voor klanten in de voedings-, gezondheidszorg-, energie-, horeca- en industriële markt in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ga naar BE: www.be.ecolab.eu NL: www.nl.ecolab.eu voor meer nieuws en informatie over Ecolab.

Volg ons op Twitter @ecolab of Facebook facebook.com/ecolab.

* Resultaten van een vergelijkend onderzoek van vloeibare en vaste producten, uitgevoerd door Ecolab en het Institut für Arbeitsschutz (IFA, Instituut voor Werkveiligheid) in Sankt Augustin, Duitsland

Contactpersoon:

In Europa:
Antonia Lang
+43 (0) 664 1846083  
antonia.lang@ecolab.com

Kate Askew
+41 (0) 78 6553005
kate.askew@ecolab.com

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top