Partner
nieuws

Werktheater HR2020 Live – Kasteel Nyenrode 19 november 2015

Werktheater HR2020 Live – Kasteel Nyenrode 19 november 2015

Het Werktheater HR2020 Live is al 3 jaar het platform voor bestuurders en HR-directeuren/-managers om samen te excelleren naar HR innovaties in de Zorg. Durft u samen met ons te excelleren op 19 november?

HR2020 Live brengt u in beweging, zet u aan het denken, daagt uit om met lef, durf en moed dingen op te pakken en aan te pakken die u tot voor kort (dan toe) niet mogelijk hebt gehouden. Eenmaal geproefd aan het HR2020 concept laat het u niet meer los en maakt dat u erbij wilt zijn. Het is dus voor altijd bewegen, op zoek naar Kansen en Veranderingen in MensKracht ontwikkeling (HR).

De HR2020 beweging is van, voor en door mensen uit de ZORG en dus een beweging die HR in de Zorg in haar kracht zet. Daar zit juist ook het WITTE vuur in de beweging verscholen. Van binnenuit gedreven door de buikhersenen voelt u de energie en passie om de Zorg steeds beter te maken.

Keynote sprekers

Met trots presenteren wij u de line-up van de plenaire keynote sprekers van de 3e editie van het Werktheater HR2020 Live op donderdag 19 november 2015. Zij nemen u mee in de HR innovaties in de Zorg

- Dagvoorzitter - J.H.M. (Jan) Hendriks, Directeur vereniging HR2020 Beweging.
- Ir. T. (Tijs) van der Wielen MHA, Directeur Strategie en HRM, Maasstadziekenhuis. Tevens bestuurder van de vereniging HR2020 Beweging.
- I. (Inger) Slebus MHBA, Unitmanager Ambulante Zorg Koninklijke Kentalis en
- J. (Judith) Heida MHBA, Manager Bedrijfsvoering Arkin.
- Prof. Dr. Lidewey van der Sluis, Hoogleraar Nyenrode, tevens voorzitter Wetenschappelijke adviesraad HR2020 Beweging (WAR).
- Dr. L.F.R. Hoogwerf, Directeur Zorg en Welzijn, ROC Nijmegen. Tevens bestuurslid HR2020 Beweging – Onderwijsveld.
- J. Valkenborgh MBA-H, Bestuursvoorzitter, Daelzicht. Tevens voorzitter van de Bestuurlijke adviesraad van HR2020 Beweging (BAR)
- A.K. (Bert) Roelofs, Directeur HR, Academisch Medisch Centrum. Tevens voorzitter van de vereniging HR2020 Beweging

HR2020 actuele themakoffer sessies

Daarnaast gaat u samen met collega vakgenoten werken aan actuele praktijkcases. Op een interactieve manier krijgt u te zien wat de innovaties voor u zelf, voor teams en voor uw organisatie kunnen betekenen. Maak een keuze uit de volgende themakoffer sessies:

- TotaalPlanning: De perfecte match van Zorg en MensKracht(en) - Ron Hendricks, Founding partner Care-IQ
- TotaalStromen: Klantbeleving - motor voor MensKracht ontwikkeling - Pim Vlaar, HR Manager  Evean
- TotaalTalent: Talentmanagement als hefboom voor MensKracht - Mara Spruyt, Adviseur Kessels & Smit
- TotaalVitaal: De perfecte FIT van Zorg en MensKracht - Gerard van Vliet, CEO Integration en directeur NCD
- TotaalMedia: ProfessionalMedia en symbiose met MensKracht - Jos Koppelaar, CEO CareConnections
- TotaalLeren: Leren, presteren en realiseren met MensKracht - Jan Hendriks, Directeur AscieGroup

Inschrijven

Omdat HR van het zorgmanagement én van HR-vakmensen is, zien we u graag samen met een collega als duo komen. Leden van Skipr ontvangt u € 50,- korting.  Per persoon investeert u € 245,- Als duo slechts € 350,-. Meld u nu aan, vol = vol! Uw kortingscode: HR2020skipr

Volg ons via Twitter @HR2020beweging of meld u nu aan via www.hr2020live.nl

HR2020 Live is een initiatief van de HR2020 beweging en al 3 jaar hét platform voor bestuurders en HR-directeuren/-managers.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top