Partner
nieuws

Powered by

Unit4 zet in op innovatie in zorg en zoekt versterking

Unit4 zet in op innovatie in zorg en zoekt versterking

Unit4 ziet de Nederlandse gezondheidszorg als één van de belangrijkste markten met een grote groeipotentie. In Nederland maken al meer dan 170 zorgorganisaties gebruik van de software van Unit4. Om sneller te kunnen innoveren, verstevigt Unit4 de focus op de Nederlandse gezondheidszorg en breidt haar teams verder uit.

We hebben momenteel vijf soorten vacatures voor de teams sales, professional services en R&D die zich richten op het elektronisch cliënten dossier (ECD). We zoeken:

 

 

Unit4 richt zich met haar ECD op de zorg voor en ondersteuning van kwetsbare mensen. De gegevens worden op moderne wijze geregistreerd door zorgverleners en andere medewerkers van zorgorganisaties. Steeds vaker treffen wij ook de cliënt en informele zorgverleners aan het toetsenbord aan voor het registeren van gegevens in en het opvragen van informatie uit het ECD. Het ECD staat niet meer op zichzelf. Integraties met andere systemen van een zorgorganisatie en de betreffende zorgpartners is dagelijkse kost voor onze medewerkers.

Naast het ECD richten wij ons met name op business intelligence, ERP en cloud diensten voor de zorg. Hierdoor  beschikt Unit4 over een complementair en volledig aanbod voor de ondersteuning van zorgorganisaties. Zie ook www.unit4.nl/gezondheidszorg

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top