Partner
nieuws

U CREATE brengt Doctors+Designers in beweging

U CREATE brengt Doctors+Designers in beweging

De huidige technologische revolutie heeft grote impact op ons welzijn. Het enige constante gegeven van onze tijd is dat dingen onophoudelijk veranderen. Zo ook in de zorg. Kan de creatieve industrie antwoord geven op ontwikkelingsvragen in de zorg? U CREATE vindt van wel.

Het is onze missie om zorg en welzijn te introduceren aan creatieve geesten die de vraagstukken van deze tijd met een frisse, vernieuwende blik kunnen bekijken. We laten zorgprofessionals zien wat de creatieve industrie voor hen kan betekenen en andersom maken we de creatieve industrie wegwijs in het domein zorg en welzijn.

De dokter en zijn/haar probleem

Bestaande protocollen, vaste werkpatronen en een veelheid aan administratieve handelingen zorgen ervoor dat vernieuwing op de afdeling vaak moeizaam op gang komt. Een veelgehoorde kreet is ook dat de arts en zorgprofessional van nu het overzicht kwijtraakt over alle technologische vernieuwingen. Innovatie vraagt om een instellingsbrede aanpak. Het vraagt om een oplossingsgerichte blik op zowel werkwijzen als middelen. Onze ervaring is, dat deze voorwaarden optimaal bereikt worden door andere disciplines mee te laten denken en werken.

De designer en zijn/haar oplossingen

Het ontwarren van bestaande protocollen en werkwijzen, interactie met de dokter, verpleegkundige, kwaliteitsmedewerker en patiënt. Zonder gehinderd te worden door bestaande conventies kijkt de creatieve expert mee naar oplossingen die zorg helpen bij de broodnodige versnelling en vereenvoudiging. Bijvoorbeeld door mee te werken aan prettige, nieuwe vormen van de informatieoverdracht naar de patiënt of cliënt. Door mee te denken over logische zorgpaden en over hoe we de patiënt of cliënt meer regie over zijn behandeling en het voortraject te geven, zodat welzijnswerker, arts of verpleegkundige zich kan richten op kerntaken.

Aanleiding van het event

U CREATE programmeert en inspireert. Maar wij staan er vooral voor om mensen daadwerkelijk aan elkaar voor te stellen. Tijdens de Crossover Conference Doctor+Designer informeren we je over lopende innovaties in zorg en welzijn. Wij inspireren en activeren deelnemers om in de nabije toekomst zelf aan de slag te gaan zodat die vernieuwingsambities echt van de grond komen.

Voor wie?

Voor Doctors+Designers natuurlijk. Maar ook voor welzijnswerkers, verpleegkundigen, paramedici, kwaliteitsmedewerkers, managers en bestuurders. Veranderingen voeren we nooit alleen door – ieder teamlid is welkom!

Bekijk het hele programma en meld u aan via www.ucreate-events.nl

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top